Tel.: +421 915 797 203 (SK) | +36 30 595 4636 (HU). E-mail: hemala@hemala.eu

Rólunk

HEMALA TRADE, spol. s r.o.

A HEMALA TRADE, spol. s r.o.-t, mint szlovákiai magyar családi vállalkozás 1995-ben Szarková Mária alakította azzal a céllal, hogy nagyobb építőipari gyártók termékeit külföldre közvetítse (mint pl. JCP Stúrovo, ICOPAL, SKLOTEX Revúca, OMFA, JUTA, CZ SVITAP, JHJ Svitavy).

A 2000-es évektől a közvetítői tevékenységet felváltotta ezen gyártók termékeinek exportjára, illetve a távolkeleti (Kína, Kórea, Thaiföld, Vietnám, Kambodgia, Malajzia) építőipari termékek importjára és azóta sikeres szereplője a hazai és nemzetközi kereskedelemnek.

2016-ban a cég egy többgenerációs családi vállalattá nőtte ki magát amely egy új építőanyag fejlesztését tűzte ki célul és valósította meg 2017-re, távol keleti partnereivel együtt kifejlesztette a PICAFOL termékcsaládot, amely a TASUS bevizsgáló központban bevizsgálás alá került és sikeresen megkapta a CE jelzést így óriási érdeklődésnek örvend a szárazépítők köreiben. Romániai piacra is nyitott az ARMASTEK termékeinek bevezetésével, amely helyettesíti a betonacélt. Így mára ezen építőanyagok egyik vezető importőrévé és forgalmazójává vált.

Fő profilunk a hőszigeteléshez használt tartozékok forgalmazása. Munkatársaink feladata üzleti partnereink, kis- és nagykereskedők követelményeinek es a közvetlen felhasználók minél hatékonyabb kiszolgálása 24 órán belül, legfőképp Szlovákiában és a szomszédos országokban, kiemelten Magyarországon es Romániában. Ennek megvalósításához saját flottával rendelkezünk, így nem okoz gondot kisebb es nagyobb megrendelések kiszállítása sem.

Számunkra jelenleg és a jövőben is kiemelten fontos az ügyfelek elégedettsége és minél magasabb szintű kiszolgálása.

Üdvözlettel
HEMALA TRADE, spol. s r. o. csapata

© 2017- HEMALA TRADE, spol. s r.o. All rights reserved. Web by: OnlineStudio.sk